Diensten
 


Werving en selectie van vaste medewerkers
Als u op zoek bent naar een vaste medewerker om uw team te versterken, bent u bij De Werkunie aan het juiste adres. De Werkunie neemt u het werving en selectieproces van a tot z uit handen. Op basis van no cure, no pay gaan wij op zoek naar de kandidaat die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Uitzenden
Bent u direct op zoek naar een medewerker op tijdelijke basis zonder veel administratieve rompslomp, maar wilt u de mogelijkheid open houden om de medewerker zelf in dienst te nemen? De Werkunie beschikt continu over goede vakkrachten die, op uitzendbasis, direct beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. De Werkunie verzorgt de uitzending van deze krachten en draagt zorg voor alle bijkomende administratie. Veel van de door ons geworven kandidaten bevallen dermate goed dat zij, na een periode als uitzendkracht gewerkt te hebben, een contract aangeboden krijgen van onze opdrachtgever. Zo’n match zien wij als de kroon op ons werk! Wij bieden dan ook interessante mogelijkheden voor bedrijven om onze uitzendkrachten op ieder gewenst moment over te nemen.

Interim diensten
Wanneer er een medewerker uitvalt die een cruciale rol heeft in uw organisatie, wilt u dat deze positie snel weer wordt ingenomen. Ook voor uw interim-medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een selecte groep interim-professionals die u snel kunt inzetten om een periode te overbruggen.

Payroll services
U heeft medewerkers die u op projectbasis voor u wilt laten werken. U bent daarom op zoek naar flexibele contractvormen, maar u wilt als goed werkgever wel dat er uitstekend voor uw mensen wordt gezorgd. En dat is nou precies waarin de payroll service van De Werkunie zich onderscheid. Wij zorgen ervoor dat uw payroll medewerkers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijgen en mede daardoor gemotiveerd voor u aan slag gaan én aan de slag blijven, totdat uw project voltooid is.

Branches
Wij werken ondermeer voor bedrijven in de volgende branches:
- Machinebouw
- Apparatenbouw
- Voertuigbouw
- Carrosseriebouw en trailerbouw
- Automotive retail & fast-fit
- Technisch service en onderhoud
- Materieelonderhoud
- Assemblage bedrijven
- Industriele automatisering
- Industriële toelevering
- Automotive toelevering
- High tech sector
- Olie- en gasindustrie