Nieuws
 

Sleutel tot succes!
- september 21, 2016

sleutel-tot-succes Uniek technisch opleidingstraject tot Assemblage monteur voor Woerdense Werkzoekenden Ben je werkzoekend, maar heb je moeite met het vinden van een baan omdat je niet de juiste of wellicht helemaal geen opleiding hebt? Heb je interesse in techniek en misschien zelfs al technische ervaring? Dan is het opleidingstraject “De sleutel tot succes!” lees meer....jouw kans. Dit opleidingstraject leidt je in 13 weken (4dgn/wk) op tot assemblagemonteur. Een assemblagemonteur is iemand die binnen een productieomgeving machines, apparaten, systemen of voertuigen in elkaar zet. Uitdagend werk op het raakvlak van mechanica & elektro. Er is grote behoefte aan assemblagemonteurs op de arbeidsmarkt. In opdracht van Gemeente Woerden en Ferm Werk verzorgt De Techniekschool in samenwerking met stichting C4 en De Werkunie het traject “De sleutel tot succes!”. Het traject wordt kosteloos aangeboden. De opleiding zal in november 2016 starten. Gedurende de opleiding leer je de fijne kneepjes van het vak zodat je optimaal inspeelt op de kansen op de arbeidsmarkt. Om voor het project in aanmerking te komen dien je aan de volgende eisen te voldoen: - je staat ingeschreven als inwoner in de Gemeente Woerden (Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld) - je hebt momenteel geen betaald werk - je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan in de techniek Het traject kan heel interessant zijn voor werkzoekenden: - die nu een bijstandsuitkering hebben - voor wie het einde van de WW uitkering nadert - geen (MBO) opleiding hebben - die een opleiding hebben genoten cq. werkervaring hebben waarnaar momenteel geen of weinig vraag is op de arbeidsmarkt - jongeren zonder startkwalificatie, werkervaring en/of uitkering In het opleidingstraject is plaats voor 12 gemotiveerde monteurs in spe. Er zal daarom een intake- en informatiebijeenkomst worden gehouden op 6 november aanstaande bij Ferm Werk. Lijkt dit je een geweldige kans en heb je zin om deel te nemen? Reageer dan voor 4 oktober. Reageren kan per telefonisch op 0348 - 408 243 of per e-mail: info@detechniekschool.nl. Vermeld in alle gevallen een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.


Drumsticks voor Michel’s lustrum
- april 22, 2016
IMG_20160418_184502

  Deze week hebben we met De Techniekschool en De Werkunie Michel's eerste lustrum gevierd. Michel is drummer, logisch dat we bij Scharrels & Schuim in Rotterdam terecht kwamen en kilo's drumsticks hebben gegeten. Het was heerlijk!


Kom binnen bij De Werkunie!
- april 5, 2016
Woerden werkt versie compacter

Ook dit jaar doet De Werkunie weer mee aan de 'Kom binnen bij bedrijven dag'. Op donderdag 7 april kijken wij samen met geïnteresseerden naar de mogelijkheid voor een nieuwe baan bij ons of een van onze opdrachtgevers. Zelf geïnteresseerd? Meld je snel aan op Woerden Werkt! 


Gezocht HTS’er WTB!
- september 15, 2015

Gezocht! Ben je een gepassioneerd HTS’er WTB of vergelijkbaar? En heb je een voorliefde voor het ontwikkelen van innovatieve constructies en het uitvoeren van sterkteanalyses met FEM software? Neem dan contact met ons op!


Vacatures embedded software engineers
-

Wij hebben bij De Werkunie openstaande vacatures van diverse opdrachtgevers in de regio Utrecht voor embedded software engineers. Ben jij hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!


Gefeliciteerd met nieuwe baan!
-

Theo en Muhammed, van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe baan. Wij wensen jullie veel succes en plezier toe!


Heerlijk Koreaans etentje
-

Vorige week dinsdag zijn wij met De Techniekschool en De Werkunie gezellig gaan eten bij Yokiyo, een heerlijk Koreaans restaurant in het hartje van Amsterdam. Zeker een aanrader!


Start voorbereiding Techniek Driedaagse!
- september 9, 2015

De voorbereidingen van de Techniek Driedaagse voor dit jaar zijn gestart! 3, 4 en 5 november gaan we weer los samen met Purple Haze en Dare!! op de afdeling Hightech. #WoerdensTechniekTalent #Techniekdriedaagse #DeTechniekschool