Zoeken
 

<< Terug naar het zoekresultaat - reageer op deze vacature

Productonderzoeker met elektronica-achtergrond - vervuld
Heeft u interesse in soortgelijke vacatures? Reageren is dan toch mogelijk! De Werkunie heeft regelmatig nieuwe vacatures als deze en is voortdurend op zoek naar deskundig technisch personeel. Stuur uw reactie met CV en wij gaan voor u op zoek!
Utrecht - Utrecht
40 uur per week
Referentienummer 817

Kent de elektronica voor jou geen geheimen? Ben jij niet degene die graag ontwerpt, maar juist diegene die de ander wil helpen om zijn ontwerp beter te maken? Dan is deze vacature bij onze veelzijdige opdrachtgever misschien iets voor jou. Onze opdrachtgever in de regio Utrecht zoekt een klant- en servicegerichte productonderzoeker- en tester die:

-          klanten helpt met het op de markt brengen van hun elektronische producten volgens internationale certificering
-          experimenten uitvoert aan nieuwe producten om ze storingsvrij op de markt te kunnen brengen

In deze functie ben je het verlengstuk van de klant, waarbij het niet je doel is om een product af te keuren, maar om de klant te begeleiden naar een goedgekeurd product.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever ondersteunt producenten van hoogwaardige apparatuur bij het veilig op de markt brengen van hun producten. Binnen het bedrijf zijn voornamelijk elektronicaspecialisten werkzaam met een voorliefde voor analoge electronica.

Wat wij vragen:

-          Afgeronde opleiding MBO+ / HBO Elektronica, Elektrotechniek, Mechatronica, Autotechniek of soortgelijk
-          Schoolverlaters HTS / TU met interesse in het laboratorium
-          Ervaring bij fabrikant van meetapparatuur

Verder:

-          Een inhoudelijke gesprekspartner
-          Een Pietje Precies die goed kan werken volgens regels en procedures
-          Woonachtig in regio Utrecht

Ben jij enthousiast om aan bovenstaande uitdaging te beginnen? Neem contact met ons op! Stuur ons je CV en we stellen je graag voor aan onze opdrachtgever.

Het betreft een fulltime functie op uitzendbasis. Na gebleken geschiktheid neemt onze opdrachtgever je graag in vaste dienst.

 
Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met onze consultant Roland Hollaar.

Bereikbaar op nummer:
0348 - 408 646
06 - 13 25 79 20
roland@dewerkunie.nl